Mulla't per l'esclerosi múltiple  
     
 
 
     
 

La campanya "MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE" és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les 46.000 persones que pateixen Esclerosi Múltiple en Espanya.

El "MULLA'T", iniciat en Espanya per la Fundació Esclerosi Múltiple en 1994, és un acte de participació ciutadana i sobretot de captació de recursos, el seu principal objectiu és millorar la qualitat de l'atenció a les persones afectades i donar suport a la investigació de l'Esclerosi Múltiple al nostre pais. Cada any es celebra el segon diumenge de juliol, per la qual cosa aquest any serà el 14 de juliol de 2019.

La nostra piscina fa 21 anys que està adherida a la campanya i la finalitat és la de nedar el major nombre de metres possibles i obtenir una gran participació. L'activitat es desenvoluparà a la piscina descoberta de 10,30h a 19h i es comptabilitzaran els metres nedats per solidaritat i els participants rebran un diploma acreditatiu.

Juntament amb aquesta activitat, a l'entrada de la nostra instal·lació, hi haurà un stand on podreu adquirir materials amb l'anagrama de la campanya, encara que si ho voleu fer abans, a la consergeria de la piscina coberta tenim material a la vostra disposició.

Esperem tenir la vostra col·laboració.